Gratis tennisles in April en Mei

Vanaf vrijdag 6 April 2018 van 20:30 t/m 21:30 biedt TCY gratis lessen aan voor leden, welke hun contributie betaald hebben. De lessen zijn om de tennissport te promoten. Vorig jaar was de opkomst beperkt, dus was er altijd plek. Hopelijk wordt 2018 drukker.

De lessen worden door Innovatennis gevegeven en Jeroen van der Sman geeft de lessen.

Lessen gaan ook met een licht buitje door. Dus laat U niet afschrikken.

Lessen zijn voor jeugd vanaf vanaf 14 jaar gezien het tijdstip.

En t/m 80 jaar, jaar maar ouder mag ook.

Verlichting gemaakt

Zondag 3 Maart begon het te dooien en maandag startten de eerste tennislessen. Helaas bleek overdag al de verlichting niet te werken.  Na een paar keer proberen werkte de veldverlichting en die avond kon er prima gelest worden. De volgende dag zou de electricien komen, maar 's avonds deed alle verlichting het goed.  Helaas de volgende ochtend wilden acht man om 10 uur tennissen, maar geen stroom. Woensdagavond stond de groep van Almar tevergeefs op de baan. Peter Olsthoorn, de vaste electricien,  had donderdagochtend tijd en na gericht zoeken bleek een onder connnector onder het clubhuis vol met water te staan. Na vervanging werkt alle verlichting weer. 

Flyeren

Vanaf half maart worden er flyers door Ypenburg en een klein gedeelte van Rijswijk verspreid.

Zie hieronder al een voorbeeld.Flyer TCY

Nieuwe banner op het veld

Ter promotie van de lage prijs is er een nieuwe banner besteld voor de ingang van het veld.

Banner TCY 76x183

Nieuwe leden

Deze week is een groep van acht vroliijke fanatieke surinaams-javaanse heren lid geworden. Ze spelen op de zaterdagochtend. Welkom op de kampong. 

Laten we hopen dat de lage prijs meer groepen tennisser aantrekt. Voorlopig is er ruimte genoeg op de velden. 

Wie met hun mee wil ballen is welkom. Geen wedstrijden, maar wel fantatiek op elke bal tijdens de ralley en af en toe wat rust.