Lidmaatschap & contributie

Als je je direct wil aanmelden als lid van TCY dan kan dat door naar het inschrijfformulier te gaan (indien jonger dan 18 jaar: door je ouders).

Afmelden voor het lidmaatschap kan door middel van het afmeldingsformulier.  Dit moet uiterlijk voor 1 januari, anders wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor een jaar.

Voor het lopende seizoen (1 januari t/m 31 december ) gelden de volgende tarieven voor de contributies bij Tennis Club Ypenburg: 25 Euro per kalender jaar.

Het lage bedrag is omdat er voldoende reserves zijn. Het betalen van contributie dient tot registratie van leden. Als men deze contributie niet betaald is men geen lid.

Bankrekening: IBAN NL41RABO0134245571  t.n.v Tennis Club Ypenburg

Onder vermelding van voornaam achternaam (indien deze afwijkt)

NB: Het is mogelijk dat het tarief volgend jaar weer kostendekkend wordt zo rond de 100 Euro voor volwassenen. Dit gebeurt pas na akkoord van de algemene ledenvergadering