INSCHRIJVING TENNISLESSEN

LET OP; INSCHRIJVING SLUIT 15 FEBRUARI!

Beste leden of toekomstige leden van TCY,

Vanaf heden is het weer mogelijk in te schrijven voor de voorjaarscursussen op TC Ypenburg!

Het trainersteam voor de lessen van TCY zal dit seizoen bestaan uit de volgende trainers; Jeroen van der Sman en Jeanine Ensink.

Gebruik  onderstaande link om u of uw kind in te schrijven voor de lessen (op het kunstgrasveld van TC Ypenburg);

Door op deze link te klikken (Ctrl + klikken) verschijnt het inschrijfformulier voor de lessen in het voorjaar.

Let op; De inschrijving sluit half februari.

Vriendelijke groet,

Munco Tideman