Verslag jeugdcompetitie voorjaar 2017

Meer dan 20 jeugdleden van Tennis Club Ypenburg hebben met veel enthousiasme en plezier een fantastische voorjaarscompetitie gespeeld van 4 juni tot en met 2 juli '17. Ook de ouders hebben zeer enthousiast hun steentje bijgedragen in het tellen van de punten en de mentale support in de prachtige rally's die de kinderen ons lieten zien. Ouders, enorm bedankt voor jullie inzet!!

We hebben gespeeld in 3 poules verdeeld naar leeftijd en speelervaring. Dit leverde mooie eerste plaatsen op voor Jonathan, Bjorn en Martijn gevolgd door de tweede plaatsen voor Naomi, Nynke en Elin. De derde plaatsen waren voor Mauricio, Brian en loic. Mooie medailles waren er voor alle jeugdleden die zo goed hebben getennist!

Screenshot 20170702 220548

Zowel de beginners als de meer gevorderden hebben ons laten zien dat zij weer veel hebben geleerd. Balbeheersing, spelkennis maar ook tactisch en strategisch de bal zo neerleggen dat dit een mooi punt opleverde! Een lach, een traantje, maar allen toppers!

Op naar de najaarscompetitie waarin wij hopen op wederom zo'n mooie opkomst en gave competitie.
Voor nu een hele lekkere vakantie!

Klik hier voor de eindstand.

Klik hier voor de foto's.

Andrea en Sandra
Jeugdcompetitie '17