Ledendag 2020

   
Zaterdag 12 September 2020, 14:00 - 22:00
     

  

De zomervakantie is weer begonnen en dat brengt voor het bestuur direct de planning van het volgende seizoen met zich mee.

Wat is er het afgelopen seizoen veel gebeurd. We blikken terug op een seizoen waarin:

  • We hoorden dat het clubhuis mocht blijven staan,
  • De banen eerst vervangen zouden worden naar onze wensen zodat we KNLTB lid zouden kunnen worden en dit nu toch onzeker is.
  • Corona en alle maatregelen er om heen.
  • Het verbouwen van ons clubhuis.
  • Veel nieuwe leden, welkom allemaal!

Het clubhuis verbouwen vordert gestaag. Verder zijn we in afwachting van het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen starten we graag met iets leuks, dus er komt weer een leden dag! Al onze leden mogen met hun gezinsleden komen genieten van een dag waarin gegeten en gedronken wordt. Er zullen springkussens staan en we zullen zorgen voor leuke spelletjes. Omdat we graag het gesprek aan willen gaan met onze leden zal er voorafgaand aan het eten een ledenvergadering zijn. Deze is interessant voor alle leden en ouders van leden. De toekomst van de vereniging zal besproken worden.

Wees welkom op zaterdag 12 september vanaf 14.00 uur tot de laatste persoon vertrekt. De vergadering zal van 16.00 tot ongeveer 17.00 uur duren. Voor de kinderen blijven de luchtkussens en dergelijke gewoon staan. Om 17.00 uur zal aansluitend aan de vergadering lekker eten neergezet worden. De vereniging zorgt voor drinken deze gehele dag.

Kosten voor de ledendag zijn 5 euro per persoon. Inschrijven is helaas noodzakelijk zeker voor het eten. Inschrijven kan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Kathinka (06-10889075)